Riool ontstoppen in Hengelo en omgeving

Is uw riool verstopt? Heeft u stankoverlast? Voor elk riool-probleem kunt u rekenen op de professionele service van Veldhuis Ontstoppingsservice. Met een vestiging in Hengelo en Enschede, staan wij 24/7 voor u klaar, in Hengelo en omgeving.

Toilet verstopt? Wacht niet te lang!

Niets is vervelender dan een slechtlopend riool . Wanneer u uw probleem snel opgelost wilt hebben, kunt u te allen tijden bellen met onze ontstoppingsservice en een vakkundig monteur komt snel ter plaatse om de verstopping te verhelpen. Wacht niet te lang, een verstopping kan verergeren en voor nog grotere overlast zorgen.

Probleem verhelpen

Eenmaal ter plaatse zal de monteur het probleem onderzoeken. Meestal kan het probleem opgelost worden door het gebruik van de hogedruk unit, maar ook wordt er gewerkt met ontstoppingsveren. Wanneer het probleem niet direct opgelost kan worden, is het mogelijk om met een geavanceerde rioolcamera beelden te maken van de leiding. Op deze manier kan het probleem opgespoord worden. Daarna kan in overleg met u overgegaan worden tot verdergaande maatregelen. De monteur kan u daarin adviseren.

Uiteraard zijn we ook snel ter plekke in E nschede , Oldenzaal, Almelo, Haaksbergen, Borne, Delden, Tubbergen, en Ootmarsum om uw rioolproblemen te verhelpen. Kortom; dé rioolspecialist van Twente!

Bel vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak:

0655701130